Bruxelles

Prijs per ㎡
1 doos = 0.5 ㎡
€ 89,90
Houd rekening met 10% zaag/breuk verlies
Voorraad: Levertijd 4 weken
Voordelige sample

Bestel hier eenvoudig uw samplepakket.

Voordelige sample bestellen
Gegevens

Steenstrips, echte steen.

Gezaagd van echte oude antieke, gebruikte baksteen. Uit sloopwerken afkomstig. Geelachtige gemeleerde kleuren, met soms donkerdere exemplaren er tussen en gebruikssporen. Deze steen zit barstensvol karakter en geeft uw wand een bijzondere en nostalgische en unieke uitstraling. Zie voorbeeldfoto's. Ook in de Horeca en in winkels wordt deze steenstrip toegepast. Een exclusieve en zeer schaarse soort.                                                                

Wild verband.                                                           

Het zetten van deze oude steen, met de grillige formaten, vraagt wel wat handigheid. Niet alle stenen hebben precies dezelfde maatvoering. Maakt u de voegen niet té smal, om het verschil in maatvoering op te kunnen vangen.

In uw levering, is ook breuk aanwezig. Dat hoort bij deze soort.Start elke rij met een andere maat en gebruik daarbij de gebroken steenstrips, zo beperkt u breuk en zaagverlies. Gebruik ook gebroken steenstrips tussendoor om het oud-effect te versterken. Plaats de steenstrips in zogenaamd 'wild verband'.

Op de foto's ziet u de resultaten zowel met witte voegspecie als met grijze voegspecie. Deze voegspecie kunt u meteen bestellen. Het is een idee om de voeg ietwat dieper te vullen, zodat de steen er visueel wat meer 'uit' komt.

De steenstrips worden in piepschuim dozen geleverd en zijn vers gezaagd en vochtig. Na droging hebben ze de originele kleur. XL supersterke lijm wordt aangeraden bij deze steenstrips, vanwege het gewicht en de vochtigheid. Elke zending kan qua kleur lichtelijk afwijken. Het is een product afkomstig van sloop.

Toepassing : Binnen en buiten.

 

Meer informatie
Meer informatie
Afmeting 23 tot 26 cm lang ca.7 cm hoog
Dikte 2 cm
Aantal stuks per doos ca 28 stuks komt op ca. 0,5 m2
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!