• Eenvoudig Online bestellen
  • Voordelige Samples
  • Snelle levering
  • 076 521 38 60

Houtstrips

ReWood wandpanelen van gerecycled hout

ReWood houtstrips kunt u gemakkelijk gebruiken als wanddecoratie. Door de unieke Z-vorm sluiten de strips naadloos en onzichtbaar op elkaar aan. De wandpanelen kunt u zowel horizontaal als verticaal plaatsen op de wand. De strips lenen zich ervoor om een deel van een wand te bekleden. U kunt dus gemakkelijk een baan of strook aanbrengen op een wand.

Soorten en mogelijkheden

De Z-vormige ReWood® houtstrips zijn slechts 5 tot 15 mm dik. Het hout is verlijmd op dun triplex. Doordat de stukjes hout verschillend van dikte zijn, is er reliëf, en dit geeft een zeer speels decoratief effect. De wandpanelen zijn op verschillende manier te verwerken. U kunt ervoor kiezen om één wand in uw woonkamer, slaapkamer of entree te voorzien van houtstrips. Ook is het mogelijk slechts een strook in de breedte of in de lengte op een muur aan te brengen, in plaats van de gehele muur te bedekken. Er zijn vele, ook kunstzinnige mogelijkheden. 

Voordelig een sample aanvragen?

Bestellen zonder de houtstrip gezien en gevoeld te hebben kan lastig zijn, wij begrijpen dit als geen ander. Daarom kunt u gemakkelijk voordelig een sample naar keuze aanvragen van de ReWood houtstrip. Het afstemmen van de strip op uw interieur wordt hierdoor makkelijk! Wilt u liever een groot oppervlak bekleed met houtstrips zien? Kom dan langs in ons Trendia-showroom te Breda. 

Verwerkingsadvies

Heeft u advies nodig bij het aanbrengen van houtstrips? Klik hier voor een uitgebreide omschrijving