Afstandhouders 10 mm

€ 7,50
Houd rekening met 10% zaag/breuk verlies
Voorraad: Op voorraad
Verzendkosten vanaf: € 25,00
Gegevens

Afstandhouders voor traditionele steenstrips.  10 mm  (  1 cm. ) 

Deze maat afstandhouders wordt vaak als hulpmiddel gebruikt voor het zetten van de traditionele steenstrips. De voegbreedte wordt dan 1 cm. Wanneer u de tegelkruisjes haaks in de voeg zet, kunt u deze nadat de lijm voldoende gedroogd is, weer eenvoudig verwijderen. U kunt ze dan steeds hergebruiken. Belangrijk is ook dat u elke rij steenstrips steeds controleert met de waterpas. een verpakking bevat 50 stuks.  4 á  5 zakjes is doorgaans voldoende om het werktempo niet te verstoren. Snelle 'zetters' gebruiken meer afstandshouders. Als u snel werkt, bestel dan het dubbele aantal afstandhouders.

Deze afstandhouders zorgen er voor dat de steenstrips de juiste afstand tot elkaar gezet kunnen worden, en dat bij het zetten de steenstrips niet zakken of vallen. Vooral de traditionele steenstrips, en steenstrips gezaagd van echte steen zijn eenvoudiger te zetten  met dit handige hulpmiddel. Vergeet ze niet te bestellen !

Naast deze afstandhouders kunt u ook de wigjes bestellen. Soms kunt u een wigje naast/bovenop  een afstandhouder plaatsen als de voegbreedte ter plaatse wat meer moet zijn dan 1 cm. De wigjes treft u ook aan in deze webshop.

Meer informatie
Meer informatie
Afmeting 10 mm ofwel 1 cm kruisjes
Dikte 10 mm
Aantal stuks per doos 1 = 50 st