Veelgestelde vragen

Zijn alle steenstrips voor binnen én ook voor buitengebruik?

Antwoord : Ja. (bij uitzonderingen staat dat bij het product in de webshop vermeld)

Zijn alle steenstrips voor wand én vloer te gebruiken?

Antwoord : Alle steenstrips zijn geschikt voor gebruik op de wand. Niet alle soorten zijn geschikt voor de vloer.  Alleen de soorten die gezaagd zijn van échte steen, zijn ook voor vloeren geschikt. Ook de steenstrips die als steenstrip gebakken zijn, zijn geschikt. De kunststeensoorten zijn niet geschikt voor gebruik op de vloer. Het verwerken van poreuze steen is niet altijd een gemakkelijk karwei! Bezoek voor meer info de categorie vloeren in onze gespecialiseerde webshop: https://www.steenstripwinkel.nl/vloeren   Vraag ons gerust om advies via een e-mail.

Verkopen wij ook hele steen (bakstenen) ?

Antwoord : Nee. Wij verkopen géén hele stenen. Wel hoekstukken. Van de meeste soorten zijn hoekstukken te koop. Wanneer dat zo is, staan die altijd bij het product vermeld in onze webshop. 

Kunnen steenstrips achter de kachel toegepast worden, in verband met de warmte?

Antwoord:  Ja. Achter de kachel in je woning kun je met een gerust hart alle steenstrips toepassen met de erbij vermelde producten (ook de voorstrijk, lijm en voegspecie). De steenstrips zijn niet geschikt voor in de vuurhaard zelf.

Is het verlijmen van steenstrips tegen de wand eenvoudig zelf te doen?

Ja. Met de juiste gereedschappen en voorbereiding is dat zeer goed zelf te doen. Bekijk op de homepage de diverse video's. Dat helpt bij het beslissen tot zelf doen.

Wat zijn de afmetingen van de steenstrips?

Die staan bij ieder product in de webshop vermeld bij 'meer informatie'. 

Zijn samples gratis?

Ja. u kunt een samplepakket samenstellen met daarin de soorten van uw keuze. Samples zijn gratis. Er worden wel kosten berekend voor het verpakken, verzenden en administreren. Bij afhalen zijn de samples 100% gratis.

Wat zijn de levertijden?

Wij verzenden bestellingen én sample-pakketten in principe iedere dinsdag en donderdag. De richt-leveringsdagen zijn: maandag & vrijdag. (Maar kijk altijd op Track & Tracé!) zie ook:  Bestellen en verzenden. Aangegeven dagen zijn nimmer bindend, maar dienen als richtlijn.

Is retourneren gratis?

Nee, beslist niet! Er zijn voor u altijd kosten verbonden aan retourneren. Bestel bewust.

Hebben wij vaklui beschikbaar voor het plaatsen van steenstrips?

Ja, daar kunnen wij u aan helpen. Wij plaatsen niet zelf, maar verwijzen u naar vakmensen.

Hebben wij alles op voorraad?

Ja, alles wordt uit de eigen voorraad geleverd. (de status van de voorraad staat bij ieder product vermeld  wel/niet en/f de eventuele levertijd)

Kan ik ook afhalen?

Jazeker. Afhalen kan op de dagen dat de showroom geopend is. Zie webshop.