• Eenvoudig Online bestellen
  • Gratis samples
  • Snelle levering
  • 076 521 38 60

Veelgestelde vragen

Overzicht van antwoorden op veelgestelde vragen.

Als ik bestel, wanneer wordt er dan geleverd ?

Uw bestelling wordt van - di t/m za - verwerkt. Als uw product op voorraad is, ontvangt u het doorgaans op de eerstvolgende leveringsdag na de verwerking van de order. De leveringsdagen zijn ma, wo,do, en vrijdag. Samples worden 2x per week verzonden. ( De meeste transporten gaan met DHL pallettransport )

 

 U kunt bestellingen op maandag, woensdag, donderdag óf vrijdag verwachten. 

Hoe bereken ik het aantal m2 steenstrips ( of tegels ?)

Uw oppervlakte heeft een lengte en een breedte. De rekensom is lengte x breedte, en geadviseerd wordt daar 10% extra bij te tellen voor verlies, en breuk. De webshop rekent in de meeste gevallen automatisch met volle verpakkingen.

Waarom moet ik de wand eerst voorbehandelen met F28 voorstrijkmiddel ?

Het voorbehandelen/gronderen is belangrijk voor een goede hechting van de lijm op de ondergrond. Tevens zorgt het voorstrijkmiddel er voor dat de wand minder zuigend en poreus wordt. Als u niet voorstrijkt, kan het vocht te snel uit de lijm 'getrokken' worden, en komt een juiste hechting niet tot stand.

Zijn steenstrips binnen én buiten te gebruiken ?

Alle steenstrips kunnen buiten worden toegepast. De leisteensoorten ( met name Black Slate, en Rock Face Slate Black ) zijn minder geschikt, omdat ze onder invloed van vocht roestplekken kunnen gaan vertonen.