Nostalgie

Baksteenstrips, kunststeen,

Prijs per ㎡
1 doos = 0.65 ㎡
€ 67,95
Houd rekening met 10% zaag/breuk verlies
Voorraad: Op voorraad
Verzendkosten vanaf: € 90,35
Voordelige sample

Bestel hier eenvoudig uw samplepakket.

Voordelige sample bestellen
Gegevens

Nostalgie

Oude sloopsteen stond model voor type Nostalgie

-Hoogwaardige materialen zijn toegepast bij de productie van deze kunststeen. Een ijzersterk eindproduct voor binnen- en buitentoepassingen. Het composietachtige materiaal wordt vermengd met steenkorrels en pigmenten en in een mal gegoten. Na het verharden krijgt het dezelfde eigenschappen als steen. Het zeer sterke eindproduct heeft veel voordelen en wordt op precies dezelfde wijze verwerkt als traditionele steen.

Duurzame productie

Er is geen bakproces zoals bij traditionele baksteen en daarom wordt er geen gas of stroom verspild. Een eigentijdse keuze die past bij een groenere manier van produceren van duurzame goederen.

De prettige eigenschappen zijn: minder breuk, maatvastheid, kleurvastheid, constante kwaliteit.

Bij de productie zijn oude sloopstenen gebruikt als voorbeeld. Het uiterlijk van dit product vertoont dan ook alle eigenschappen van oude steen. Deze soort kan geheel naar eigen inzicht verwerkt worden.

Geadviseerde breedte van de voeg is 1 tot 1,5 cm. Met 1 doos kunt u 0,65m2 doen. De voegen worden meegerekend. ( netto doosinhoud 0,54m2)

Uiteraard kunt u ook hoekstukken bestellen van type Nostalgie.

De kleur van de voeg bepaalt mede het uiterlijk van uw wand. Zie voorbeelden, met grijze, beige, of witte voegspecie toegepast...

foto 1: beige voeg (kleur 935)

foto 2: grijze voeg (kleur 938)

foto 3: witte voeg (kleur 905)

Meer informatie
Meer informatie
Afmeting ca. 28,5x5,5cm
Dikte 15-20mm
Aantal stuks per doos 34