Facade 2XL bruin

Het formaat 49x4 cm geeft een prachtige luxe uitstraling aan uw woning of project.

Prijs per ㎡
1 doos = 1.2 ㎡
Speciale prijs € 69,50 Normale prijs € 79,50
- 12%
Houd rekening met 10% zaag/breuk verlies
Voorraad: Op voorraad
Verzendkosten vanaf: € 119,79
Voordelige sample

Bestel hier eenvoudig uw samplepakket.

Voordelige sample bestellen
Gegevens

Bruine XL-steenstrips. Geïnspireerd op de langwerpige metselstenen uit de exclusieve luxe woningbouw. Een exclusieve wand in uw woonkamer, winkel, op uw werkplek of in een modern vormgegeven horecazaak. Al deze wanden kunnen de uitstraling krijgen van de meest exclusieve baksteen van dit moment. Façade XL is dé nieuwe generatie steenstrips. Tevens koopt u slim en voordelig ten opzichte van hele bakstenen van dit formaat. Facade steenstrips zijn ook uitermate geschikt voor (buiten & binnen) projecten en gevelbekleding.

Het formaat 49x4 cm geeft een prachtige luxe uitstraling aan uw woning of project. De steenstrips zijn zowel voor binnen als voor buitengebruik geschikt. Bestel ze online of vraag een voordelig samplepakket aan. Deze soort is 2 cm dik.

Facade steenstrips laten zich goed verwerken, zelfs met smalle voeg. Let op er is wel enige vakkennis of handigheid vereist. Er is ook enige tolerantie in de exacte maatvoering. Dus gering maatverschil vangt u in het werk op! Gebruik de gebroken steenstrips die ook in de dozen zitten als zaagstukken om een nieuwe rij mee te beginnen of te eindigen. Vraag ons eventueel om advies. Het plaatsen met brede voeg (10mm) is gemakkelijker dan het plaatsen met een smalle voeg van 7mm.

Het plaatsen van Facade steenstrips vraagt uw aandacht. Gebruik de juiste materialen en gereedschappen. Kies uw eigen unieke manier van verwerken en voegen. Er zijn vele mogelijkheden:

In het voorbeeld is gekozen voor een gekleurde voeg (kleur 939). Deze voegmortel kunt u meteen ook bestellen in deze webshop.

Voegen van facade-steenstrips uit het voorbeeld:  Vol voegen, kammen van de voeg (met de speciale voegkam), verdiepen van de voeg met een voegrollertje, borstelen met de handveger. Klaar.

Meer informatie
Meer informatie
Afmeting 49x4cm
Dikte 2cm
Aantal stuks per doos 48