Facade 2XL bruin

kunststeen

Prijs per ㎡
1 doos = 1.2 ㎡
€ 79,50
Houd rekening met 10% zaag/breuk verlies
Voorraad: Op voorraad
Verzendkosten vanaf: € 90,35
Voordelige sample

Bestel hier eenvoudig uw samplepakket.

Voordelige sample bestellen
Gegevens

Transformeer jouw ruimte of gevel met XL-steenstrips, geïnspireerd op de verfijnde metselstenen van exclusieve luxe woningen. Creëer een unieke wand in jouw woonkamer, winkel, kantoor of trendy horecagelegenheid. Met onze steenstrips krijgen al deze ruimtes de uitstraling van de meest exclusieve baksteen van dit moment. Facade XL is de nieuwe standaard in steenstrips, waarmee je slim en voordelig een luxe uitstraling bereikt ten opzichte van traditionele bakstenen van dit formaat. Onze steenstrips zijn ideaal voor zowel binnen- als buitenprojecten en gevelbekleding.

Dankzij het royale formaat van 49x4 cm geven onze steenstrips een prachtige luxe uitstraling aan jouw woning of project. Ze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en kunnen eenvoudig online worden besteld of je kunt een voordelig samplepakket aanvragen om ze zelf te ervaren. Met een dikte van 2 cm zijn onze Facade steenstrips robuust en duurzaam.

Het verwerken van onze steenstrips is eenvoudig, zelfs met een smalle voeg, hoewel enige vakkennis of handigheid wel gewenst is. Ons deskundige team staat klaar om advies te geven en te helpen bij het kiezen van de juiste materialen en gereedschappen. Laat jouw creativiteit de vrije loop en kies jouw eigen unieke manier van verwerken en voegen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bekijk ons voorbeeld waarbij is gekozen voor een gekleurde voeg (kleur 939). Deze voegmortel is direct verkrijgbaar in onze webshop, samen met al onze andere hoogwaardige producten. Transformeer jouw ruimte vandaag nog met Facade XL-steenstrips en geef jouw project een luxe en exclusieve uitstraling!

Meer informatie
Meer informatie
Afmeting 49x4cm
Dikte 2cm
Aantal stuks per doos 48