Vintage Cement

Prijs per ㎡
1 doos = 0.5 ㎡
€ 62,50
Houd rekening met 10% zaag/breuk verlies
Voorraad: Op voorraad
Verzendkosten vanaf: € 90,35
Voordelige sample

Bestel hier eenvoudig uw samplepakket.

Voordelige sample bestellen
Gegevens

Deze baksteenstrip is gezaagd van echte oude gebruikte baksteen.Met deze steenstrips creëert u een industriële sfeer in uw woning, winkel, werkruimte, of in de horeca.Het oppervlak vertoont allerlei gebruikssporen die de industriële sfeer benadrukken. Alsof u naar een oude muur kijkt met hier en daar cementresten. 

Het voegen is erg belangrijk nadat de baksteenstrips zijn aangebracht. Het bepalen van de kleur van de voeg is belangrijk en is meestal wit of grijs. U kunt de voeg geheel vullen, of minder vol maken. Een ander idee is om na het voegen het voegmateriaal zeer dun aan te maken en over de baksteenstrips te smeren. Dit om ze een vintage look te geven, alsof de muur na sloop tevoorschijn gekomen is. 

In elke doos kan wat breuk aanwezig zijn. U kunt tóch alles verwerken door in wild verband te werken.... Wij geven u het advies om altijd 10% meer te bestellen dan wat u nodig heeft. U kunt zelf het karakter van uw wand beïnvloeden door de steenstrips wit of juist grijs in te voegen. zie de voorbeeldfoto's.

Bekijk ook de filmpjes in onze webshop. U ziet dan hoe deze het beste verwerkt kunnen worden. Ook op onze Facebookpagina staat veel informatie vermeld.

Geschikt voor binnen en buitengebruik, en tevens geschikt voor gebruik op de vloer.

 

Meer informatie
Meer informatie
Afmeting 24 x 5 - 5,5 cm
Dikte 2 cm
Aantal stuks per doos 30
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!